28.09 – Ringokris Kernow Tinuviel (Murmel) sooritab edukalt tõukatse ja võib nüüd oma Eesti tšempioni tiitli ära kinnitada. Õnnitleme omanik Terje Meid, kes koeraga on nii suurepäraselt töötanud!

18. 08 – Šakiai näitus ŠAKIAI CUP’ 2019 Leedus – jätkasime suurepäraste tulemustega: kohtunik Jurii Gergel Ukrainast hindas meie koerte värvi ja tüüpi kõrgelt ning saime järgmised tulemused: Ringokris Melian Lorelie – TP kutsikas, Ringokris Raymur Neroli – noorteklassi emaste võitja, Ringokris Melian Orellana – avaklassi 2. suurepärane, Ringokris Kernow Viviana – TP veteran ja Ringokris Melian Olimar – parim isane ja vastassugupoole parim.

Leedu sõidu tulemusena sai meie Ringa (Ringokris Kernow Viviana) Leedu Veterantšempioniks (tiitel kinnitamisel).

17. 08 – Šakiai näitus “ZANAVYKAI SUMMER’2019” Leedus oli meie kasvandikele väga tulemusrikas. Kohtunik Olena Agafonova Ukrainast kiitis meie koeri ja saime järgmised tulemused: Ringokris Melian Lorelie – TP kutsikas, Ringokris Raymur Neroli – noorteklassi 2. suurepärane, Ringokris Melian Orellana – avaklassi 2. suurepärane, Ringokris Kernow Viviana – TP veteran ja Ringokris Melian Olimar – Tõu parim ja VIII rühma parim!

08.06 – Hageris Retriiverite kutsikate ja veteranide mitteametlik näitus, kus olime suure tiimiga väljas. Ilma oli ülimalt palav, kuid nii beebid kui veteranid pidasid lõpuni vastu ja näitasid end paimast küljest. Parim isane beebi oli Ringokris Sunne Minardil, VSOP veteran Tramin Rhyanna, parim paar isa-tütar Trebell Ticket To Ride ja Tramin Rhyanna. Kõik kohaolijad adnsid endast parima ja päev oli tore.

 

 

 

 

12.05 sündis kasvanduses Via Falconidu 7 kuldset kutsikat (5 isast ja 2 emast), kelle ema on meie kasvandik Ringokris Melian Odetta (RIngokris Melian Orellana õde – link Lanale) ja isa meie Priidik (Reval Dream Esprit).
Rohkem teavet Susanna Karilt viafalconidu@gmail.com

11.05 – Jahikoerte erinäitus Säreveres – Ringokris Melian Olimar – avaklass SP1, SK, parim isane, sert, VSP. Ringokris Raymur Neroli – emane juunior, SP suures konkurentsis. Sotsialiseerumas käisid meie La-La-laa pesakonna kutsikad, kes olid just sellised, nagu ühed enesekindlad, parajalt uudishimulikud ja rahulikud 3,5-kuused kuldse retriiveri kutsikad peavad olema.

Pildil Olimar, pildi autor: Terje Mei

 

3. mail – sai 5-aastaseks meie R-pesakond, kelle isa Mailo (Tramin Magellan) sai 11-aastaseks. Õnnitleme! Pildil Ringokris Anorien Rodon

 

pildi autor Jaana Järveoja

20. aprill – Ringokris Melian Olimar, RK Kernow Tinuviel ja RK Raymur Neroli käisid Palamusel jahikoolitusel. Pildil Olimar

19. aprill – Lorelie käis oma esimesel veepääste koolitusel

 

 

 

12. aprill – meie (Ringokris Melian) Lorelie tutvub Tallinna linnaga

7. aprill – Ringokrisi kutsikad mere ääres vaata pilte SIIT 

29. märts – meie Rianna ja Priidiku töö lugemiskoertena on jõudnud ka raamatukaante vahele 

25. märts – kutsikad naudivad kevadpäevi õues

 

 

 

 

14.02 – Mirelli 3-nädalased kutsikad ei taha kuidagi enam beebisõimes olla, vaid teatavad, et nemadki on juba suured kutsikad!

I want to break free...

Posted by Inga Sild on Neljapäev, 14. veebruar 2019

14.02 – Suusi 4-nädalased kutsikad esimest korda välismaailma uudistamas.

26. 01 – sündis Ringokrisis Melian L-pesakond: 3 poissi ja 4 tüdrukut. Rohkem teavet kutsikate lehel.

17.01 – sündis Ringokris Sunne M-pesakond: 5 isast ja 4 emast kutsikat. Rohkem teavet SIIN