Parim meeskond

19.11 – Täna on meie kasvanduse hõbepulmad – nimi sai FCI-s kinnitatud 19.11.1993. Nimekuju andsid minu esimene koer Ringo (dogi ja terjeri segu) ning minu toonane kennelpartner Kristiina Aasa, nüüdseks juba manalas koos meie esimeste koertega. Kuid on õnn olla koos aktiivse ja dünaamilise Inga Sillaga, kellega tänaseks oleme koostööd teinud ametlikult juba 6 aastat.

 

 

Täname kõiki sõpru, kes meid on aastate jooksul toetanud ja kasvandike omanikke. Suur tänu neile, kelle aretustöö tulemusi me kasutame oma tegevuses: Livia Roomets, Tonny Hoevers, Elaine Bond, Kim Ellis, Lena Ushan, Chusa Cortés Pérez, Fidel Ibanes…

14.10 – Oli meil järjekordne kasvandike kokkutulek O-pesakonna 2. aastaseks saamise päeval. Vaata rohkem pilte SIIT

O-pesakonna kokkutulek

24.08 – Veetsime Priidiku ja sõpradega toreda pärastlõuna, demonstreerides Siseministeeriumi perepäeval veepäästet.

Panda, Priidik ja Eike video

14. ja 15. aprillil käisid Ringokrisis külas meie Raymur-pesakonna isa Enthusiastic Swimmers Ray of Light omanikud Kerstin ja Rainer Graf. Muidugi tulid nad kutsikaid vaatama, aga ka iseloomutesti tegema ning nende tööomadusi välja selgitama. Nad jäid kutsikatega väga rahule ning oleksid meelsasti ühe omalegi võtnud, aga meil on kõigil juba omanikud olemas! Rainer andis mitmeid häid näpunäiteid koolituse osas ja lubas ka edaspidi nõu ja jõuga abiks olla.

24. veebruaril – Eesti Vabariigi 100. aastapäeval – tõi Murmel (Ringokris Kerniw Tinuviel) ilmale 8 tervet ja tugevat kutsikat: 3 isast ja 5 emast. Pesakonna uhke isa on Raymond (Enthusiastic Swimmers Ray of Light) Saksamaalt, paljude töötiitlite omanik.
Psakonna tõutnnistus on siin: http://www.k9data.com/pedigree.asp?ID=878021
Rohkem teavet: 55 620 566 (Inga), 528 4966‬ (Terje) või ringokris.goldens@gmail.com

Ootame kutsikaid 2018. a. veebruariks kombinatsioonis
Enthusiastic Swimmers Ray of Light & Ringokris Kernow Tinuviel

10.02 – Milline näitusepäev!
Täna FCI 8 ja 9 grupi ning kuldsete retriiverite erinäitusel oli lihtsalt suurepärane päev!
Meie kasvandik Ringokris Melian Odetta, armas Zlata, esines oma teisel näitusesl uskumatult vapralt, saades hindeks väga hea – aitäh, Susanna ja Julia, et tõite Zlata välja ja lubasite Heilil teda esitleda – iga korraga ikka paremini 🙂

Ringokris Melian Odetta

Olimar

Ringokris Melian Olimar- väga tugevas isaste juuniorklassis (11 osalejat) hinne suurepärane ning väga meeldiv kirjeldus kohtunikult Anne Falconer

Alvin, Ch Tenfield Tori, võitis isaste vetranklassi tulemusega SP SK, BOS Vet, tõu parimaks veteraniks (BOB VET) tuli imekaunis Tramin Gathella For Ringokris – palju õnne, Tatjana, te olite võitu väärt!

Imelised uudised jätkusid ka emaste võitlustel, kohtunik Jean Griggs.

Tugevas emaste juuniorklassis (11 osalejat) meie Ringokris Melian Orellana, SP ning pärliks oli Sylinedog Just Natalie, meie armas reedeõhtune külaline, kes juhtis oma kalli perenaise Pille sp 3. kohale!

Ringokris Melian Orellana

Cantrygold Yuhanna Ringokris

Võimsas emaste koerte avaklassis (15 osalejat) hoidsid meie lippu kõrgel Cantrygold Yuhanna for Ringokris ja Ringokris Kernow Tindomerel- mõlemad koerad olid suvises bikiinivormis, tulemusega SP ja imearmsad kirjeldused.

Oma esimese etteaste tegi meie kenneli uus liige Tramin Waiting For The Sun, tulemus tsempionklassis SP2, kallis Lena Ušan, tänan veelkord selle haldja eest.

Kasvatajaklassis saavutasime auhinnalise 3. koha.

Tramin Waiting For The Sun

päeva parim paar Ringokris melian Olimar ja tema ema Ringokris Kernow Tindomerel

Paaride võistlusel esindasid meid lausa kaks paari: Olimar ja Mirell ning Alvin ja Lana. Isa-tütar võitsid auhinnalise 3. koha ja pakkusid publikule tõelist showd – tütar oskab isa ümber näpu keerata, pole midagi öelda!

Ema ja poeg võitsid paaride võistluse ja üllatasid suures ringis BIS-3 paar! Tänan, kohtunik Rafal First!

Ringokris Kernow Tindomerel

Ja viimane supertulemus, järglaste klass.
CH Tenfield Tori ja tema järglased:
Vuokkosen Kind Of Love, Cantrygold Yuhanna for Ringokris, Ringokris Melian Orellana, Ringokris Melian Olimar
BIS 1 järglased! Tänan selle au eest, kohtunik Mariia Gvazdieva!

Ema Rianna (ees) tütar Murmeli (cvasakul) ja poeg Ruudiga (paremal)

4. veebruar – koer- ja inimsugulased Murmelil ja ta perenaine Terjel külas ja tulevasele emale nõuandeid jagamas: ema Rianna ning õde Mirell koos Inga ja Heiliga, ning vend Ruudi Ülle ja Andresega. Ülle valmistas imemaitsvaid haugikotlette, salat oli Terjelt ning imemeitsvad tordid Terjelt ja Ingalt.

Ruudi ja Murmel

Murmel lumes

Ülle teeb kotlette

Rianna ja Murmel

Laua ääres

Saime Leedust kinnituse: Priidik (Reval Dream Esprit) on nüüd ka Leedu ja Balti tšempion, ja meie Ringokris Melian Olimar on Leedu juuniortšempion!